Om oss

Cloudvapor är ett innovativt företag som satsar helhjärtat på att erbjuda ett brett, varierat och innehållsrikt sortiment för samtliga kunder och smaker. Oavsett vad man letar efter kommer man garanterat hitta någonting som faller en i smaken hos Cloudvapor. För att uppnå detta har vi inriktat oss på att erbjuda ett sortiment som är anpassat och genomtänkt med bra funktioner och hållbara tillverkningsmaterial som överstiger alla förväntningar på marknaden. Utöver detta är utbudet varierat och inkluderar många olika artiklar som annars inte går att få tag på i Sverige. Detta för att mätta den växande marknaden och den stora efterfrågan av vapeprodukter som håller en mycket hög kvalitet.

I sortimentet hittar man bland annat hög kvalitet coils som bränner de essentiella e-juices. Dessutom finns det e-juices och vapeprodukter som passar allas budget och mål. Till detta finner man även ett brett utbud av olika tillbehör och smaksättningar för en bättre upplevelse och fler valmöjligheter. Om man som kund prioriterar i att investera i kvalitetsprodukter tillverkade av bra och hållbara material, som dessutom säljs till ett bra pris ska man kika på Cloudvapors utbud som inkluderar allting för vape entusiaster runt om i landet.

Cloudvapor är ett ständigt växande bolag som har kvalitet och säkerhet som största prioritet. Med det stora utbudet av vapeprodukter för alla smaker har företaget som mål att bli marknadens bästa vape butik och leverantör. Dessutom ska man alltid kunna känna sig trygg med sitt val och därför kan man på hemsidan även ta del av innehållsrika artiklar och information om vapes för att man ska kunna göra ett bra val som kund eller ny användare av förångare där man kan behöva lite mer vägledning. Den mycket kompetenta kundtjänsten finns även tillgänglig vid frågor om produkterna, användning eller hantering. Kundtjänsten kan kontaktas på mail men vid frågor kan man även kontakta den fysiska butik i Västerås som har öppet vardagar 10-18 samt lördagar 11-16.

Varför ska man använda vape?

Att byta ut sina vanliga cigaretter mot en vape/e-cigarett är bevisat att ge en hel del hälsofördelar. För att bidra till ett friskare och mer välmående samhälle inriktar sig därför Cloudvapor på att kunna erbjuda det bästa till samtliga kunder. Vid köp av budget vapes skapas i många fall en helt motsatt effekt vid förbränningen då flera varianter på marknaden producerar en större del gifter och kemikaliska ämnen.  I flera fall har det visat sig vara ännu högre än i vanliga cigaretter. Därför har Cloudvapors sortiment testats och anpassats för att vara mer hälsosam och där man inte får i sig onödiga gifter, färgämnen eller ånga som annars kan ställa till problem för hälsan.

Att byta ut vanliga cigaretter mot en vape av bra kvalitet innebär att man slipper utsätta lungorna för skadliga partiklar och dessutom behöver man aldrig mer oroa sig för illaluktande röklukt på kläderna. Gör en insats för hälsan och investera i en bra vape från Cloudvapor som eftersträvar att bli marknadens bästa leverantör av olika vapeprodukter. Med ett utbud som ständigt växer och utvecklas tar Cloudvapor stadiga kliv framåt för att uppnå sitt tydliga mål som varumärke och webbutik.